NaslovnicaVijesti"DEADLINE DAY" NA OTOKU: Michy Batshuayi napušta Chelsea, seli se u Španiju!

“DEADLINE DAY” NA OTOKU: Michy Batshuayi napušta Chelsea, seli se u Španiju!

Belgijski napadač Michy Batshuayi i dalje ne zna gdje će igrati nogomet u novoj sezoni. Španjolski mediji izvještavaju da je trenutno najrealnijia jednogodišnja posudba u Valenciju.

Michy Batshuayi poslao

Belgijski napadač Michy Batshuayi neposredno prije početka sezone u Premier ligi još ne zna gdje će igrati u novoj sezoni. U Engleskoj, u posljednjih nekoliko tjedana,  šire se glasine, kako ga novi trener Maurizio Sarri  želi zadržati momčad dok s druge strane, ne jenjavaju glasine da je 24-godišnji Belgijanac je povezan s selidbom u novi klub.

TRANSFER GLASINE: Boateng ipak napušta Bayern, United dovodi lijevog beka, Arsenal potpisuje još jednog veznjaka

Njemački Dortmund je Batshuayia nakon uspješnih nastupa u drugom dijelu prošle sezone želio zadržati u svojim redovima, ali su financijski uvjeti Chelseaja su bili preveliki. Batshuayi će tako nakon obećavajuće sezone na posudbi, ponovo na posudbu i to u Valenciju koja traži napadača. Gameiro je trebao biti nova vedeta Valencije u napadau, ali je transfer propao zbog prevelikih potraživanja Atletica.

[su_bingo]

Marca prenosi da je Batshuayi tip igrača koji će se brzo uklopiti u sistem Valencije te da bi konačnomogao eksplodirati što je i glavni razlog zbogkojeg ga Chelseaj još uvijek samo posuđuje, jes su se u prošlosti opekli sa igračima poput Lukakua, De Bruynea i ostalih.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!