NaslovnicaVijestiDefanzivac Chelseaja na meti Barce: Luis Enrique planira da dovede Ivanovića

Defanzivac Chelseaja na meti Barce: Luis Enrique planira da dovede Ivanovića

Defanzivac Chelseaja, Branislav Ivanović, jedna je od želja Luis Enrique, te će Barcelona pokušati da ga dovede u zimskom prelaznom roku.

defanzivac
.

Srpski reprezentativac ima skromnu minutažu u Chelseaju otkako je trener Antonio Conte promijenio formaciju. Od poraza u gradskom derbiju od Arsenala (0:3) 24. rujna, Ivanović je u prvenstvu igrao samo četiri minute, a u njegovom odsustvu su “plavci” ostvarili svih šest pobjeda bez primljenog gola.

Barcelona planira dovesti jednog defanzivca, pošto trener Luis Enrique nema mnogo povjerenja u Aleixa Vidala.

Kapetan Srbije, 32-godišnji Ivanović bi bio dobro rješenje, pošto, osim što bi donio veliko iskustvo igranja u Premijer ligi i europskim klupskim natjecanjima, može igrati za Barcelonu u Ligi prvaka u nokaut fazi, jer Chelsea ove sezone ne igra na međunarodnoj sceni.

Gol je prenio i da bi Barceloni odgovarao Ivanović jer ona traži jefitnijeg igrača za zimski prijelazni rok. Njegov ugovor s Chelseajem ističe krajem sezone, a od siječnja može pregovarati sa zainteresiranim klubovima za transfer u ljetnom prijelaznom roku.

To znači da bi Barcelona za njega mogla platiti manje nego što bi platila za Lichtsteinera iz Juventusa i Darija Srnu iz Shakhtara.

Defanzivac je u Chelseaju od 2008. godine, kada je došao iz moskovske Lokomotive. On je do sada odigrao 369 utakmica i postigao 33 gola za Chelsea. Sa “plavcima” je osvojio dvije šampionske titule, Ligu prvaka, Ligu Europe, tri FA kupa, Liga kup i Community Shield.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!