NaslovnicaVijestiDefanzivac Villarreala na pragu prelaska u Manchester United

Defanzivac Villarreala na pragu prelaska u Manchester United

Defanzivac Villarreala Eric Baily na pragu je prelaska u Manchester United, izvijestili su mnogi španjolski mediji.

Defanzivac Villarreala na pragu prelaska Bailly

Prema pisanju madridskog AS-a, te radio stanice Cadena SER, ova dva kluba su postigla dogovor, a vrijednost transfera mladog 22-godišnjaka bi trebala iznostiti 40 miliona eura (31,3 miliona funti).

Crvenim vragovima još preostaje da dogovore detalje ugovora sa Baillyjem, a kako piše engleski Daily Mirror, to će biti samo formalnost, te neće biti nikakvih problema.

Bailly je igrao na poziciji centralnog defanzivca otkako je stigao u Villarreal za samo 5,5 miliona eura iz Espanyola prije 18 mjeseci. Stigao je kao zamjena za Gabriela Paulistu, koji je prešao u Arsenal.

Eric Bailly je skupio i 13 nastupa za reprezentaciju Obale Bjelokosti, u čijem dresu je nastupio i u svih šest utakmica na putu ka tituli prvaka Afričkog kupa nacija prošle godine.

Pored Baillyja, Jose Mourino također u svoj novi klub želi dovesti i Zlatana Ibrahimovića, koji bi trebao potpisati ugovor sa Crvenim vragovima prije početka Europskog prvenstva, odnosno prije 10. juna.

Sky Sports navodi da je Ibrahimović tip napadača kakav je potreban portugalskom stručnjaku. Bivši napadač Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, AC Milana i Paris Saint Germaina je odbio ponude iz kineske Superlige, te želi odigrati jednu sezonu u Premier ligi.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!