NaslovnicaVijestiDejan Lovren govorio o svom 'preporodu' nakon dolaska Kloppa

Dejan Lovren govorio o svom ‘preporodu’ nakon dolaska Kloppa

Igrač Liverpoola i hrvatski reprezentativac, Dejan Lovren u intervjuu za britanski Daily Express govorio je o svom ‘preporodu’ u Liverpoolu nakon dolaska njemačkog trenera, Jurgena Kloppa.

Dejan Lovren

“Prošle godine sam bio na samom dnu, nije moglo gore”, počeo je Lovren razgovor sa novinarom britanskog lista.

Prošle godine Lovren je zaista bio jedan od lošijih pojedinaca Liverpoola, smatrali su ga ‘propalom investicijom’, ali nakon odlaska Brandana Rodgersa i dolaska Jurgena Kloppa stvari su se potpuno okrenule. Od najgoreg igrača u timu do jednog od najboljih štopera u ligi.

“Neću reći da mi je Jürgen Klopp vratio samopouzdanje, no pogurao me je, a to mi je trebalo. Rekao mi je: ‘Hej, dobar si igrač, evo ti prilika. Iskoristi je’. I iskoristio sam je, i vidite – još sam ovdje!”, kaže Lovren te se podsjeća na najgore dane u svojoj karijeri.

“Govorili su ‘eno Dejana Lovrena, šeće okolo, 20 milijuna funti, nije sretan, baš je propao.’ Ali ja nikad ne volim suditi nečije vrijednosti prerano. Da sam i nakon dvije godine i dalje propalitet , otišao bih. Ali ako si dobar igrač, onda ćeš i ostati dobar igrač.”, rekao je hrvatski reprezentativac koji je u Liverpool došao iz redova Southamptona za 20 miliona funti.

Na kraju se Lovren osvrnuo na stanje u klubu od dolaska Jurgena Kloppa. Vjeruje da će tim sljedeće sezone biti još bolji.

“Iduće ćemo sezone sigurno biti bolji. Jürgen je trebao vremena da upozna igrače, kao i nama da upoznamo njega, a i nismo baš imali sreće s ozljedama. Da smo imali sve igrače na raspolaganju, ne bi bilo problema. On je veliko ime, došao je do finala Lige prvaka, dvaput osvojio Bundesligu… Želim raditi s Jürgenom, odraditi pripreme s njim, to će biti nešto sasvim novo.”, poručuje Dejan Lovren.

Podsjetimo, Lovren je u Liverpoolu od 2014. godine kada je došao iz Southamptona.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!