NaslovnicaVijestiDejan Lovren: Kloppu je najvažnija timska igra

Dejan Lovren: Kloppu je najvažnija timska igra

Hrvatski reprezentativac i član Liverpoola, Dejan Lovren, za službenu stranicu Liverpoola je dao svoje mišljenje o stanju u timu nakon dolaska novog trenera Jurgena Kloppa.

lovren klopp

Nijemac je preuzeo Liverpool prije dva mjeseca, i za sada je odradio odličan posao, iako je njegov tim pretrpio poraz u nedjelju od Newcastlea (0-2). Branič Dejan Lovren otkrio je da je ključ uspjeha taj što se Klopp fokusira i traži od svojih igrača da igraju timski, svi kao jedan.

“Na većini treninga najvažnija stvar na koju obraćamo pažnju je timski rad, ne treniramo toliko individualno. Na stvari gledamo timski, svi kao jedan”, izjavio je 26-godišnjak, te nastavio:

“Kad nam pokazuje snimke ili nam objašnjava neke detalje na treningu, posebno nam naglasi da je timski rad najvažniji i uvijek nam detaljno objasni u kojim situacijama na koji način moramo reagovati. Rijetko kad izdvaja pojedince, na greške ukazuje cijelom timu. Neke stvari su se promijenile, defanzivna linija je sada povučena malo više ka naprijed. To je rizičnije, ali zato smo kompaktni kao cjelina.”

[su_bet_at_home_1]

Kako kaže Lovren, bivši trener Borussije Dortmund ima želju da promijeni mentalitet igrača.

“On sigurno ima jake ideje, svi smo primjetili razliku. Svaki trener ima različitu filozofiju i način treninga. Vjerujem da smo se prilagodili vrlo brzo. Treniramo naporno, ali najvažnija stvar je mentalitet igrača. Mislim da su ovom aspektu Englezi i Nijemci potpuno različiti. Vremenom će biti bolje, sa njegovim metodama i načinom rada, ne vidim mogućnost da ne napredujemo još više.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!