NaslovnicaVijestiDejan Lovren oduševio navijače Liverpoola porukom upućenom Dele Alliju

Dejan Lovren oduševio navijače Liverpoola porukom upućenom Dele Alliju

Iako su prošla dva dana od utakmice između Liverpoola i Tottenham Hotspura odigrane na Anfieldu (2-2), još uvijek se mnogo priča o istoj.

Lovren oduševio navijače Liverpoola

Naime, svi koji su gledali tu utakmicu mogli su vidjeti možda i najkontroverznijih zadnjih deset minuta na jednoj utakmici u Premier ligi u posljednjih nekoliko godina. U središtu drame su se našli suci, koji su Tottenham Hotspuru dosudili čak dva penala u završnici susreta, a mnogi smatraju kako niti jedan od tih penala nije trebao biti dosuđen.

[su_bbworld]

Gol za vodstvo domaćina već u trećoj minuti je postigao nevjerovatni Mohamed Salah, ubjedljivo najbolji igrač ‘Redsa’ ove sezone, da bi u 80. minuti sjajan gol za izjednačenje postigao Victor Vanyama. Zatim je nastala velika drama, nakon što je samo nekoliko minuta kasnije dosuđen penal za Spurse, koji je navodno napravio golman Liverpoola Loris Karius nad Harryjem Kaneom.

Ipak, engleski reprezentativac nije uspio pretvoriti taj penal u gol, te je u 91. minuti ponovo domaćine u prednost svojim drugim golom na utakmici, te ukupno 21. u sezoni u Premier ligi, doveo Mohamed Salah. Međutim, u posljednjim trenucima utakmice, sudac je odlučio svirati još jedan penal za Tottenham Hotspur nakon što je Erik Lamela pao u protivničkom šesnaestercu.

[su_premierleague]

Kane je ponovo uzeo loptu u svoje ruke i ovaj put je bio siguran sa bijele tačke, postigavši tako svoj 100. gol u Premier ligi. Rezultat se do kraja nije mijenjao, a mnogi igrači Liverpoola, kao i trener Jurgen Klopp bili su vidno nezadovoljni suđenjem. Njemački stručnjak je nakon utakmice izjavio kako bi dobio najveću kaznu ikad u nogometu ukoliko kaže svoje mišljenje o suđenju, dok je Virgil van Dijk optužio Lamelu za simuliranje kod drugog penala.

Žuti karton u 69. minuti upravo zbog simuliranja je dobio drugi igrač Tottenhama, a u pitanju je Dele Alli. Defanzivac Liverpoola i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren je svoje nezadovoljstvo cijelom situacijom pokazao postavivši na svoj instagram profil fotografiju njega, svog suigrača Andrewa Robertsona i Allija uz opis: “Robo, ja ću mu reći…”

Robo I will tell him…✋?

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!