NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ovo je najgori prekršaj u povijesti Premier lige

(VIDEO) Ovo je najgori prekršaj u povijesti Premier lige

Premier liga u Engleskoj je prepoznatljiva po svojoj fizički zahtjevnijoj igri u usporedbi s prosjekom. Stoga je posebno “priznanje” ostati zabilježen u povijesti kao igrač koji je načinio najgrublji prekršaj. Prekršaj Bena Thatchera u kolovozu 2006. godine smatra se najbrutalnijim od postanka Premier lige, prema mišljenju Engleza.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U to vrijeme, Thatcher je bio član Manchester Cityja, koji je bio znatno slabiji u usporedbi s današnjim sastavom. Tijekom utakmice protiv Portsmoutha, namjerno je udario Pedra Mendesa laktom u glavu. Mendes je ostao ležati, no Thatcher je kažnjen samo žutim kartonom.

Nakon utakmice, navijači Portsmoutha su pozvali mančestersku policiju kako bi pokrenuli istragu. Smatrali su da je napad Bena Thatchera na protivničkog igrača bio toliko brutalan da zahtijeva dodatnu provjeru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!