NaslovnicaVijestiDejan Lovren pozdravio Dalićevu odluku: Bolje da Modrić i ostali budu u...

Dejan Lovren pozdravio Dalićevu odluku: Bolje da Modrić i ostali budu u Rusiji, nego ispred TV-a

Nogometaš Liverpoola i hrvatske nogometne reprezentacije, Dejan Lovren nije otputovao sa ostatkom reprezentacije na američku turneju gdje će Hrvatska igrati prijateljske utakmice protiv Perua i Meksika, zbog ozgljede. Nakon Poraza od Perua, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić dao je slobodno šestorici igrača hrvatske reprezentacije – Luki Modriću, Ivanu Perišiću, Marcelu Brzoviću, Mariju Mandžukiću, Danijelu Subašiću i Nikoli Kaliniću.

Takva odluka hrvatskog izbornika donijela je podijeljena mišljenja javnosti, čak i u samoj reprezentaciji. Primjerice, Vedran Ćorluka je izjavio kako su svi trebali ostati u momčadi do kraja. Međutim, Dejan Lovren ima nešto drugačije mišljenje s obzirom da smatra da je Dalić napravio ispravnu odluku, jer će se tako najvažniji igrači poštediti nakon napornih utakmica sa klubovima u finišu sezone.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Michy Batshuayi otkrio koje važno pravilo je prekršio u Chelseaju

Pep Guardiola otkrio koja su dva nogometaša Uniteda u siječnju bila ponuđena Cityju

Šta je legendarni Nizozemac govorio o Ronaldu kada je potpisao za Manchester?!

“To je bila odlična odluka izbornika! Evo vam primjera iz Liverpoola. Nama se s akcije reprezentacije vratio ozlijeđen Joe Gomez. On je jako bitan igrač, a sad ga neće biti mjesec dana, to će za nas biti nedostatak. Logično je da veliki klubovi žele zaštiti svoje igrače. Ne razumijem zašto se kod nas oko toga odmah radi neka frka, postavljala su se pitanja zašto je Dalić pustio neke igrače? Kakvo je to pitanje? Pa je li bitno Svjetsko prvenstvo ili prijateljske utakmice u SAD-u? Je li bitno da nam važni ljudi budu zdravi u Rusiji, ili da igraju protiv Meksika?”, rekao je Dejan Lovren za Sportske novosti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!