NaslovnicaVijestiDel Bosque brani Casillasa: Svi golmani prave greške

Del Bosque brani Casillasa: Svi golmani prave greške

Izbornik španjolske reprezentacije Vicente del Bosque nema nikakve sumnje u to da je Iker Casillas ostavio grešku na utakmici za Porto iza sebe, te da će biti u potpunosti spreman za Europsko prvenstvo u Francuskoj.

del bosque casillas

Na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, iskusni golman je napravio skupe greške u porazu od Nizozemske rezultatom 5-1, te također i u porazu od Čilea rezultatom 2-0, a tadašnji Svjetski prvaci nisu uspjeli proći čak ni grupnu fazu.

Casillas je ponovo bio u središtu pozornosti u subotu, kada nije uspio obraniti odbijen udarac, te je poklonio loptu Bakary Sareu, koji je postigao jedini gol na utakmici u porazu Porta protiv Vitorie Guimaraes.

Međutim, španjolski izbornik i dalje vjeruje da ta greška neće imati nikakav utjecaj na 33-godišnjaka, te da će biti spreman pomoći svojoj reprezentaciji na Euru, a konkurencija na golu će mu biti David de Gea.

“Casillas je napravio grešku, ali važna stvar je da će on otići na Europsko prvenstvo u dobroj formi. Mislim da je već ostavio tu grešku iza sebe. Svi golmani prave greške, nemoguće ih je izbjeći s vremena na vrijeme.”

“On se obično ne suočava sa tolikim brojem udaraca protivnika, te to zahtijeva više koncentracije.”

Del Bosque je nagovijestio da bi se igrač Athletic Bilbaa Aritz Aduriz, te napadač Valencije, Paco Alcacer, mogli naći u timu koji će otputovati na Euro, nakon što je dvojac u posljednje vrijeme u vrhunskoj formi.

“Mnogi Španjolci postižu golove. Aduriz je fantastičan, a Alcacer još uvijek nije izgubio oko za gol. Svaki napadač koji je imao dobru sezonu je ono što nam je potrebno.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!