NaslovnicaVijestiDel Piero: Pogba će dokazati da je dostojan Juventusove desetke

Del Piero: Pogba će dokazati da je dostojan Juventusove desetke

Legendarni igrač Juventusa, Alessandro Del Piero smatra da će Paul Pogba opravdati kultni broj 10 u Juventusu, ukoliko bude dobio dovoljno vremena.

pogba

Pogba je naslijedio broj dresa koji su prije njega nosili igrači poptu Michela Platinija, Roberta Baggija, te i sam Del Piero, a nakon njega i Carlos Tevez.

Unatoč dobroj prošloj sezoni, 22-godišnjak još uvijek nije pronašao pravu formu ove sezone, upisao je samo dvije asistencije i postigao samo tri gola u Seriji A, u kojoj se Juventus trenutno nalazi na četvrtoj poziciji.

Ipak, Del Piero smatra da je Pogba njegov dostojan nasljednik, te ga je podržao i nada se da će od njega vidjeti ono što svi očekuju od Juventusove desetke.

“Ne znam da li je pravi potez dati Pogbi dres sa brojem deset, ali Paul je veoma talentiran igrač”, rekao je bivši kapiten Bianconera za La Gazzettu dello Sport.

“Ako mislite da broj deset treba dati nekome tko impresionira sa svojim stilom igre, onda je on pravi čovjek za to. Broj je jako važan, pokazuje više od same igračeve sposobnosti. Međutim, Pogba mora doći do te razine, samo mu treba dati vremena.”

Juventus se izgleda oporavio od krize koju je imao na početku ove sezone, te trenutno zaostaje za vodećim Interom samo tri boda, a Del Piero vjeruje da se kvalitet lige pogoršao posljednjih nekoliko godina, i smatra da će liga teško napredovati u skorije vrijeme.

“Timovi su konkurentni među sobom i na to trebamo biti ponosni. Ali ipak, Seria A je dosta drugačija nego prije par sezona. Najbolji igrači više ne igraju tamo, niti imaju namjeru igrati. Kakogod, još uvijek imamo konkurentnu ligu.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!