NaslovnicaVijestiDele Alli: Volio bih igrati s njim u istom timu

Dele Alli: Volio bih igrati s njim u istom timu

Zvijezda Tottenham Hotspura Dele Alli izjavio je kako je brzina jedina stvar u njegovom načinu igre koju bi volio poboljšati, te da je legendarni Pele igrač sa kojim bi volio zaigrati u istom timu.

Alli otkrio s kim bi volio igrati u istom timu

U intervjuu za Soccer AM, mladi engleski reprezentativac je rekao: “Volio bih poboljšati svoju brzinu. Volio bih biti vrlo brz. Nisam spor, ali volio bih imati brzinu kao Usain Bolt.”

21-godišnjak se odlučio za brazilsku legendu Pelea ispred povijesnog rivala Diega Maradone nakon što je upitan sa kim od njih dvojice bi volio igrati u istom timu.

“Pele, on je bolji od Maradone. Zvali bi nas Pele Dele.”

[su_no1forfootball]

Pred veznjakom je trenutno jedna utakmica suspenzije u reprezentativnom dresu, nakon što je pokazao srednji prst u pobjedi protiv Slovačke prošlog mjeseca.

On će tako propustiti sljedeću utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Slovenije, ali će vjerovatno zaigrati protiv Litvanije u gostima.

Otkako je stigao u Tottenham Hotspur iz MK Donsa 2015. godine, Dele Alli je postigao 30 golova u 77 premierligaških utakmica, te je također podijelio i 17 asistencija za suigrače, dok je za reprezentaciju postigao dva gola u 21 nastupu.

[su_premierleague]

[touchcarousel id='2']

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!