NaslovnicaVijestiDeloufeu: Želim ići stopama Cristiana Ronalda

Deloufeu: Želim ići stopama Cristiana Ronalda

Želim ići stopama Cristiana Ronalda, rekao je Evertonov igrač. Gerard Deulofeu želi da bude kao Cristiano Ronaldo. Ali, Evertonovi i Barcelonini navijači ne trebaju brinuti, on ne traži prelazak Real Madrid.

Želim ići stopama Cristiana Ronalda

Umjesto toga, Deulofeu, koji ima 21 godinu, želi da bude kao on i želi da igra na pozicijama kao što on to radi. Da se prebacuje sa krila u kojem bi radio trikove u napad gdje bi postigao golove.

Ronaldo je bio opasnost na bokovima za većinu svog vremena u Manchester United, ali onda se pretvorio u gladnog za golovima napadača, kako se njegova igra razvijala.

Momak sa zalizanom frizurom, koji je stigao na Goodison Park na stalni ugovor iz Barcelone u ljeto, želi da mu bude sličan put karijere kao u Ronalda.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Možda smo u nekim stvarima slični, ali mi smo drugačiji u mnogo drugih stvari.”

“Cristiano ima mnogo u svojoj igri – on je dobar u skoku, njegovi šutevi su savršeni, njegova lijeva noga je savršena.”

“On je sada više napadač nego krilni igrač, broj 9. Ja sam krilo sada, ali u budućnosti želim da igram više u sredini.”

“Kada ste tu, onda imate mnogo više prilika za gol. Ja bih da radim kao on, međutim počeo sam sa krila i idem us redinu, kao broj 10 ili 9.”

“U Barceloni B, bio sam broj 9. i mislim da sam igrao dobro. Ako ste na toj poziciji, imate više šanse da napravite veći uticaj na utakmici.”

“Ja ne kažem da krilni igrači nisu uključeni, ili da mi se ne sviđa pozicija na kojoj sam, jer ja volim to gdje igram i gdje sam trenutno. Za mene je moguće igrati broj 10 ili 9, ali u budućnosti želim da igram više u sredini.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!