NaslovnicaVijestiDenis Cheryshev: Ovacije navijača Barcelone me nisu uznemirile

Denis Cheryshev: Ovacije navijača Barcelone me nisu uznemirile

Novo pojačanje Valencije Denis Cheryshev izjavio je da navijači Barcelone svojim ovacijama nisu utjecali na njega u njegovom jučerašnjem debiju za “šišmiše”.

denis cheryshev

25-godišnji krilni napadač se pridružio Nevilleovom timu na posudbu do kraja sezone iz Real Madrida, a sinoć je upisao i prvi nastup ušavši sa klupe u porazu Valencije rezultatom 7-0 u okviru prve utakmice polufinala Kupa kralja.

Cheryshev je igrajući za Real Madrid u istom natjecanju bio krivac za izbacivanje “kraljevskog” kluba iz natjecanja, jer je igrao iako je bio suspendiran za utakmicu protiv Cadiza.

Navijači Barcelone su ga burno dočekali. Denis Cheryshev je u igru ušao u 58. minuti umjesto Cancela, a prilikom njegovog ulaska počele su ovacije Barceloninih navijača koji su “zahvalni” Rusu za izbacivanje svog bivšeg kluba iz Kupa kralja.

Cheryshev je nakon utakmice izjavio: “Ne zanimaju me ovakve stvari, ja samo pokušavam raditi svoj posao. Vi znate da postoje ljudi koji vas vole, a postoje i oni koji vas ne vole, no ja se ne osjećam loše zbog ovoga.”

“Dali smo loš odraz nas samih. Valencia više ne smije igrati tako, i moramo biti bolji i ostati ujedinjeni više nego ikad. Naučio sam puno vrijednih lekcija u ovih nekoliko mjeseci, a sada želim pomoći Valenciji.”

Trener Valencije, Gary Neville, izjavio je da neće podnijeti ostavku iako je na njemu veliki pritisak. Otkako je preuzeo tim, “šišmiši” nisu ostvarili nijednu pobjedu u ligi od decembra.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!