NaslovnicaVijestiZANIMLJIVA IZJAVA: Depay šokirao navijače PSV-a

ZANIMLJIVA IZJAVA: Depay šokirao navijače PSV-a

Depay se vraća na Philips Stadion prvi put u utorak otkad je prešao iz PSV-a na Old Trafford. Holanđanin je proveo devet godina u klubu, od malih nogu pa do prvog tima je uznapredovao u PSV-u.

memphis depay

Holandski klub ima posebno mjestu u srcu 21-godišnjeg igrača ‘Crvenih Đavola’, ali to ga neće spriječiti da slavi ukoliko postigne pogodak protiv svog bivšeg kluba u utorak gdje će Man United započeti svoje putovanje kroz grupnu fazu Lige prvaka.

“Za mene je to igra, pa ako postignem pogodak, slavit ću,” rekao je Depay.

“Imam veliko poštovanje za PSV, ali ja sam sada igrač Man Uniteda.”

Memphis Depay šokirao je ovom izjavom sve navijače PSV-a. Sa tim karakterom i ponašanjem, očigledno je zašto je Depay bio prvi strijelac holandske lige sa 22 pogotka prošle sezone.

Pomogao je PSV da osvoji svoju prvu titulu u posljednjih sedam godina, ali ove godine još uvijek nije postigao pogodak za United.

Louis van Gaal ga je zamijenio na poluvremenu u utakmici protiv Liverpoola, gdje je Man United pobijedio 3-1.

Depay je bio poznat po tome što je imao lošu narav i planuo bi za sitnicu u Holandskoj ligi prošle sezone, ali to nije smio uraditi Van Gaalu kada ga je zamijenio na poluvremenu.

“Mislim da je moja reakcija bila dobra”, rekao je.

“Vježbat ću na treningu, dignuti glavu, raditi naporno i mislim da ću bolje igrati na utakmicama.”
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!