NaslovnicaVijestiUtakmica Valencije u Primeri otkazana zbog požara

Utakmica Valencije u Primeri otkazana zbog požara

Susret između Granade i Valencije u 26. kolu španjolskog nogometnog prvenstva, planiran za subotu, odgođen je nakon što je grad Valencia proglasio trodnevnu žalost zbog tragičnog požara u kojem su izgubljeni životi više osoba. Trenutno nije poznato kada će biti određen novi datum za odigravanje ove utakmice.

Valencia je zatražila od organizatora La Lige odgodu susreta zakazanog za 14 sati, što je odobreno. Grad Granada i njegov nogometni klub iskazali su solidarnost s građanima Valencije nakon što je u četvrtak popodne izbio požar u jednoj zgradi, uzrokujući smrt četiri osobe, dok se za još 14 osoba još uvijek traga.

Svi planirani događaji u gradu Valenciji su otkazani, što uključuje i susret druge lige između Levantea i Andorre. Valencia se trenutno nalazi na osmom mjestu, dok je Granada pozicionirana kao predzadnja od 20 momčadi u prvoj ligi.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!