NaslovnicaVijestiDeschamps: Ne možemo očekivati da Pogba postiže dva ili tri gola po...

Deschamps: Ne možemo očekivati da Pogba postiže dva ili tri gola po utakmici

Francuski izbornik Didier Deschamps branio je svog reprezentativca izjavivši da ne očekuje od njega da postiže dva ili tri gola po utakmici.

Ne možemo očekivati da Pogba postiže

Pogba je jedan od najvećih talenata u nogometu u ovom trenutku, a igrajući u Juventusu pomogao je klubu iz Torina da dođe do tri uzastopne titule prvaka Serije A otkako je stigao u klub.

Statistika Francuza u reprezentaciji, s druge strane, i nije tako impresivna, 23-godišnjak je postigao samo pet golova u 28 odigranih utakmica.

No, Deschampsa ne zabrinjava Pogbin loš omjer odigranih utakmica i postignutih golova pred predstojeće Europsko prvenstvo, te dodaje kako je mladi veznjak koristan u drugim segmentima igre.

“Od samog početka je pokazao puno i ljudi očekuju da on postiže i golove. No, mi očekujemo samo da odigra dobro i da nastavi praviti razliku na terenu.”

“On je veznjak koji pomaže timu da stvori dobre prilike. Ukoliko ne pravi razliku tokom utakmice to ne znači da on nije od pomoći. On može biti neutralan i radi mnogo običnije stvari, a to je također važno u jednom timu.”

“Ne možemo očekivati da Pogba postiže dva ili tri gola po utakmici. On može postići gol, može biti bolji na nekim utakmicama, ali on je dio jednog kolektiva. Ima velike sposobnosti i mislim da su očekivanja od njega visoka kao i njegov kvalitet.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki][su_netbet_bonus][/su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!