NaslovnicaVijestiDeschamps: Nikada ga više neću zvati u reprezentaciju!

Deschamps: Nikada ga više neću zvati u reprezentaciju!

Didier Deschamps, izbornik francuske reprezentacije, izjavio je da nikada više neće pozvati u reprezentaciju zvijezdu Real Madrida.

reprezentaciju

Izbornik francuske reprezentacije Didier Deschamps odbacio je mogućnost da jednog dana vrati u reprezentaciju golgetera Real Madrida Karima Benzemu.

[su_bet365_app]

Deschamps je odstranio Benzemu iz reprezentacije poslije skadala sa saigračem iz reprezentacije Mathieuom Valbuenom, kome je nogometaš Reala želio da iznudi novac za svoje “sumnjive” prijatelje ucjenjujući ga seks-trakom.

Benzema i pored toga vjeruje da će izboriti mesto u momčadi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, rekavši da bi u suprotnom bio veoma razočaran jer igra na visokom nivou u redovima šampiona Europe.

Nevjerovatno je šta se je dešavalo u Barceloni: Katalonci otkrili ko je prije dvije godine spriječio fizički obračun između Louis Enriquea i Lea Messija!

Transfer glasine: Alexis Sanchez ponovo na meti velikog kluba, Barcelona dovodi defanzivca iz Bundeslige, Luke Shaw napušta United

“Nisam čitao Benzemine intervjue jer rijetko kupujem novine. Svaki igrač je slobodan da priča šta želi, mnogi hoće da budu u reprezentaciji Francuske. Ipak, svi znaju kakvo mišljenje imam oko Benzeme i neću ga promijeniti. To nije moj problem, već samo odluka koja vodi računa o ekipi”, rekao je Deschamps za francuske medije.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Benzema je propustio i prošlogodišnji EURO u domovini, a sada će po svemu sudeći i drugo veliko takmičenje u nizu.

Posljednji meč za nacionalni tim odigrao je u oktobru prije dvije godine kada je dao dva gola Jermeniji (4:0) u prijateljskoj utakmici.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!