NaslovnicaVijestiDETALJI MEGA UGOVORA: Sanchez pristao na uslove ogromnog ugovora u Manchester Unitedu

DETALJI MEGA UGOVORA: Sanchez pristao na uslove ogromnog ugovora u Manchester Unitedu

Nije tajna da su dani Alexis Sancheza u Arsenalu ozbiljno numerirani. Čileanska zvijeza je bio blizu odlaska u Manchester City, ali sada se momčad Pep Guardiole povukla iz te potjere, dopuštajući Manchester Unitedu da ga dovede.

DETALJI MEGA UGOVORA

Cijela situacija bi bila pobjeda za Jose Mourinha, uzimajući dobrog igrača Arsenalu i lišavši svoje rivale impresivnog dodatka.

Čini se da je Sanchez uvijek bio oduševljen prelaskom na Old Trafford, a neimenovani suigrač iz Čilea je to otkrio 2010. godine. Navodno je taj transfer ‘san’ za Sancheza.

“Sve što Alexis želi jeste igrati za Manchester United”, otkrio je za Goal suigrač, koji nije želio biti imenovan. “Sve će dati za to.”

[su_bonus]

Pa, njegova želja je vrlo blizu istine, a Telegraph izvještava da je Sanchez već prihvatio sve uslove u novom ugovoru sa Manchester Unitedom i da je transfer vrlo blizu.

To će biti ugovor vrijedan četiri i pol godine, vrijedan 14 milijuna funti nakon poreza. Ali to nije sve.

U izvješću se navodi: “Sanchezov unosni ugovor znači da je Unitedov dogovor da potpiše napadača vrijedan preko 60 milijuna funti, nakon što su ga platili 30 milijuna, zatim je agentova naknada više od 10 milijuna i potpisivanje uz naknadu se uzima u obzir.”

“Manchester City nije bio spreman da plati toliki novac za igrača koji ima šest mjeseci u svom ugovoru.”

[su_watch_live_football]

Fer plej od Cityja, jer nisu željeli dati toliki novac, iako je to sića za njih.

Ugovor će Sancheza učiniti najplaćenijim igračem u engleskom nogometu, prelazeći igrače poput Kevin De Bruynea, Eden Hazarda i uskoro svog suigrača Paul Pogbu.

Činjenica da će zaraditi nešto više od Pogbe bi mogla izazvati neke nesuglasice u svlačionici, što će Mourinho zasigurno morati da prati nakon što njegova nova zvijezda dođe na Old Trafford.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!