NaslovnicaVijestiUNITED I LIVERPOOL IZVISILI: Jadon Sancho ne želi u Englesku - otkrio...

UNITED I LIVERPOOL IZVISILI: Jadon Sancho ne želi u Englesku – otkrio u koji klub želi otići na ljetnom prijelaznom roku!

Usred tekućih špekulacija koje povezuju Jadon Sancha sa povratkom u Englesku, javljeno je da bi Manchester United i Liverpool mogli dobiti veliki udarac što se tiče Engleza.

UNITED I LIVERPOOL

19-godišnjak je imao zaista odličnu sezonu za Dortmund do sada prošle godine i slijedio je to sa šest golova i devet asistencija u 18 nastupa do sada ove sezone.

Međutim, iako je u srijedu navečer postigao sjajan gol protiv Barcelone u njihovom okršaju u Ligi prvaka, on je izbačen iz prve postave Lucien Favrea, gdje je trener naveo kako mu nedostaje usredotočenosti.

Zauzvrat, možda glasine o transferima trenutno ometaju mladića, a sugerira se da bi mogao dati prioritet prelasku u Španjolsku sjedeće godine, za razliku od razmišljanja o povratku u Premier ligu sa Manchester Unitedom ili Liverpoolom.

Kako navodi Metro, sugeriralo se da je Manchester United vodio u utrci protiv Liverpoola za Sanchov potpis u iznosu od 100 milijuna funti sa Ole Gunnar Solskjaerom koji želi i dalje dodavati kvalitetne, mlade igrače u svoj tim na Old Traffordu.

Međutim, sada izgleda kao da i Crveni đavoli i Redsi mogu propustiti potpis Sancha sljedećeg ljeta, jer Daily Star navodi kako bi on radije potpisao za Barcelonu ili Real Madrid.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!