NaslovnicaVijestiDi Maria: Real Madridu ne treba igrač poput mene

Di Maria: Real Madridu ne treba igrač poput mene

Real Madridu ne treba igrač poput mene, izjavio je Di Maria. 28-godišnjak je trenutno u možda i najboljoj formi u svojoj karijeri, ali kaže da njegov stari klub za kojeg on smatra da je favorit za osvajanje Lige prvaka, ne smije propustiti ovu šansu.

Real Madridu ne treba igrač poput mene

Krilni igrač Paris Saint-Germaina, Angel Di Maria vjeruje da Real Madrid ne pokazuje ni trunku žaljenja što su ga prodali u Manchester United.

Argentinski internacionalac je odigroa ključnu ulogu u Realovoj Ligi prvaka i Kupu Kralja 2013/14 sezone, prije nego što je otišao na Old Trafford za 75 miliona eura, sa Madridom koji je odlučio da te novce potroši za Kolumbijsku zvijezdu, James Rodrigueza.

Di Maria je izdržao frustrirajuće vrijeme u Engleskoj, ali je sada u nevjerovatno dobroj formi sa PSG-om i asistirao je za ključni drugi gol Zlatanu Ibrahimoviću, jer su pobijedili na gostovanju u Ligi prvaka kod Chelseaja.

Međutim, 28-godišnjak je negirao da mu nedostaje Real Madrid i kvaliteta koju imaju.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

“Mislim da Real Madridu ne treba igrač poput mene, oni imaju igrače sa kvalitetom i iskustvom. Oni igrači koji koštaju mnogo novca i pokazuju to.”

“Navijači sa Santago Bernabeu-a su vrlo zahtjevni i nadam se da će njihovim igračima ići dobro, jer imam mnogo prijatelja tamo.”

Di Maria smatra da su Madrid i Barcelona dva vodeća kandidata da osvoje Ligu prvaka ove sezone.

“Madrid i Barca su uvijek favoriti, oni uvijek dođu do finala,” završio je Di Maria.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!