NaslovnicaVijesti"Diego Costa je varalica koja se izvlači iz utakmice u utakmicu"

“Diego Costa je varalica koja se izvlači iz utakmice u utakmicu”

Napadač Chelsea Diego Costa proglašen je varalicom koji i dalje nastavlja s varanjem iz utakmice u utakmicu nakon pobjede protiv Arsenala na Emirates stadionu, a jedini gol je postigao upravo španjolski reprezentativac brazilskih korijena.

diego costa

Bivši predsjednik Arsenala Peter Hill-Wood uputio je kritike na račun napadača nakon što je Per Meresacker dobio crveni karton zbog, kako kaže, nepostojećeg faula nad Diegom Vostom u 18. minuti utakmice.

Costa je zatim do kraja uspio postići pobjednički gol te donijeti pobjedu svom timu, a bivši predsjednik “Topnika” se nije mogao susdržati nakon takvog poraza.

“On je serijska varalica i uvijek prolazi s tim. Mislim da je namjerno natrčao na Mertesackera, koji ga nije ni dodirnuo kako treba. No, ipak je Costa pao kao da su mu noge odsječene. Kada je pokazan crveni karton, on je iznenada bio u savršenom stanju, jer mu nije ništa ni bilo.”

“Osobno mislim da je njemu trebao biti pokazan crveni karton za simuliranje. To je vrlo neugodno, jer za mene on je obična varalica. Arsene Wenger je bio susdržan nakon utakmice jer je u sebi krio ljutnju i bijes.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!