NaslovnicaVijestiDiego Costa odstranjen iz Chelseaja zbog svađe sa kondicijskim trenerom

Diego Costa odstranjen iz Chelseaja zbog svađe sa kondicijskim trenerom

Nogometaš Chelseaja Diego Costa odstranjen je iz momčadi pred meč Premier lige sa Leicesterom, zbog svađe s kondicijskim trenerom u vezi fizičke spremnosti. Diego Costa je ove sezone jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač Chelseaja. Međutim, prgav temperament španjolskog reprezentativca ga je ponovno doveo u nevolju.

zbog svađe

Kako prenosi BBC, Diego Costa je odstranjen iz ekipe i zbog svađe nije otputovao u Leicester, gdje “plavci” u subotu igraju utakmicu 21. kola Premijer lige. Naime, Costa je ušao u raspravu s kondicijskim trenerom Chelseaja, koji mu je zamjerio fizičku spremnost, a rođeni Brazilac, poznat po prgavosti, očito nije uspio prećuti.

Costa je bio na pragu odlaska iz Chelseaja na kraju prošle sezone, ali je ipak odlučio ostati u Londonu. Sada su se, nakon najnovijeg incidenta, ponovo pokrenule glasine o povratku Coste u Atletico Madrid.

Mediji sa Otoka prenose da nekoliko klubova prati razvoj situacije, a, neslužbeno, stigla je i prva ponuda na Stamford Bridge – iz Kine. Naime, neimenovani klub ponudio je Chelseaju 35 milijuna eura, dok bi Španjolac imao plaću oko 32 milijuna godišnje. Međutim, Costa je izjavio za ESPN da od njegovog prelaska u Kinu iz Chelseaja neće biti ništa.

Chelsea je danas savladao Leicester u gostima sa 3-0 i bez Diega Coste, a na njegovom mjestu igrao je Eden Hazard uz Williana i Pedra. Golove za londondski klub postigli su Alonso dva puta i Pedro. Chelsea se trenutno nalazi na prvom mjestu sa 52 boda u 21 odigranoj utakmici.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!