NaslovnicaVijestiDiego Costa otkrio ime jedinog kluba u koji bi otišao ovog ljeta

Diego Costa otkrio ime jedinog kluba u koji bi otišao ovog ljeta

Chelsea je jučer izgubio rezultatom 2-1 u finalu FA Kupa protiv velikog rivala Arsenala, a mnogi mediji su pisali kako je napadač ‘Plavaca’ Diego Costa odigrao posljednju utakmicu za londonski klub.

Costa priznao da bi se mogao vratiti u Atletico Madrid

Posljednja utakmica ili ne, španjolski reprezentativac je dao sve od sebe te postigao gol kako bi pomogao Chelseaju da osvoji titulu, ali to se nije desilo.

Nakon što je Alexis Sanchez postigao vodeći gol za Arsenal već u 4. minuti, do kraja prvog poluvremena rezultat se nije mijenjao. U drugom poluvremenu Victor Moses je dobio drugi žuti karton te su ‘Plavci’ ostali sa 10 igrača na terenu.

Uprkos tome, samo osam minuta kasnije Diego Costa je postigao izjednačujući gol, da bi tri minute poslije tog gola Arsenal ponovo poveo. Ovaj put strijelac je bio Aaron Ramsey, koji je postigao gol za konačnih 2-1 i titulu FA Kupa.

U posljednje vrijeme se Diego Costa povezuje sa odlaskom u Kinu, ali sam igrač je priznao da se to neće desiti.

U intervjuu nakon jučerašnje utakmice, Costa je otkrio da postoji samo jedan klub kojem bi se pridružio ukoliko bi napuštao Chelsea, a u pitanju je Atletico Madrid.

“Dobro mi je ovdje, ljudi pričaju mnogo. Ostat ću ukoliko me i dalje žele, a ukoliko me klub namjerava prodati i dovesti drugog napadača, onda ću otići. Međutim, postoji samo jedan klub u koji bih otišao.”

“Svi znaju koji klub je u pitanju. Ukoliko me Chelsea želi prodati i Atletico Madrid ne bude zainteresovan za mene, i u tom slučaju ću ostati.”

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!