NaslovnicaVijestiDiego Costa otkrio novu destinaciju svojih suigrača?

Diego Costa otkrio novu destinaciju svojih suigrača?

Španjolski nogometaš otkrio novu destinaciju svojih suigrača? Belgijanci Eden Hazard i Thibaut Courtois mogli bi napustiti Chelsea zbog poziva Real Madrida, otkrio je njihov suigrač Diego Costa. Costa smatra da bi dvojica ključnih igrača Chelseaja teško mogli odoljeti ponudi prvaka Europe, ali da će mu biti žao ukoliko se to dogodi.

novu destinaciju

“Ako Real dovede Hazarda i Courtoisa osiromašiće Chelsea. Eden je sretan u Londonu, ali svi znamo kada zove klub kao što je Real da se ne misli o takvom transferu. Madriđani žele najbolje golmane, a Courtois jedan od njih. Bila bi šteta ako bi otišao, ali Thibaut voli Španjolsku i obitelj mu živi tamo. Nikad se ne zna.”, rekao je španjolski nogometaš medijima u svojoj zemlji.

Real je označio Hazarda i Courtoisa kao prioritet u ljetnom prijelaznom roku, posebno što je izgubljeno strpljenje s vratarom Keylorom Navasom, ali i igračima koji imaju slabiju minutažu – Icom i Jamesom Rodriguezom.

Zamjene su spremne, vjeruje se da tandem Belgijaca nema ništa protiv selidbe u Madrid, ali dosta se pita i Chelsea. Londondski klub ove sezone igra veoma dobro u Premiershipu. Nalaze se na prvom mjestu sa deset bodova više od drugoplasiranog Tottenhama. U posljednje dvije utakmice slavili su protiv Swanseaja i West Hama, a naredni meč igraju protiv Stoke Cityja u gostima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!