Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Diego Forlan otkrio tko je najbolji nogometaš s kojim je igrao

Diego Forlan sebe je pretvorio u kultnu ikonu u Manchester Unitedu, iako se u početku činilo da će mu trebati cijela vječnost da postigne prvi pogodak. Navijači su ga jednostavno obožavali, bio da je zabio, bio da je dobio žuti karton, bio daje postigao one čuvene golove protiv Liverpoola. Urugvajac je imenovao najboljeg igrača s kojim je igrao.

OIR_resizer

Forlan vjeruje kako je Paul Scholes najbolji igrač s kojim je igrao. Urugvajac – koji sada igra u domaćem Penarolu – bio je Scholesu suigrač za vrijeme njegova igranja u Manchester Unitedu.

Forlan je u dresu Crvenih vragova proveo dvije godine, postigavši pritom 17 pogodaka u 98 nastupa. Na taj način pomogao je Sir Alexu Fergusonu da dođe do naslova Premier lige i FA Kupa.

Više je uspjeha imao u Atletico Madridu i Villarrealu. Sjetite se samo onog nezaboravnog partnerstva sa Sergiom Aguerom i Juanom Roman Riquelmeom kasnije.

Ali njegov najbolji suigrač nije ni Aguero, ni Riquelme, ni Cristiano Ronaldo ni Luis Suarez – već mali ‘ginger prijatelj’ Scholes.

Za Fox Sports Radio Forlan je rekao što misli o Scholesovim mogućnostima:

“Paul Scholes. Moj ginger prijatelj bio je udaljen 30 metara od gola, zgrabio je loptu i postigao pogodak kao da nije bio ništa, ostavio je sve iznenađenim.”

Za Scholesa često kažu da je najbolji igrač/veznjak/suigrač. Uistinu je bio jako, jako dobar…

BONUS

 

 

 

 

Oznake: