NaslovnicaVijestiDiego Forlan - smrt za Liverpool

Diego Forlan – smrt za Liverpool

Manchester United i Liverpool u nedjelju će se na Anfieldu sastati u sklopu 22. kola Premier lige.

OIR_resizer

Između dva najtrofejnija kluba Engleske nema previše ljubavi, no ima uzajamnog poštovanja – pravi primjer za to jest Diego Forlan.

Urugvajac je od 2002. do 2004. godine igrao za Manchester United, a za to vrijeme je postigao samo 17 ligaških pogodaka za Crvene vragove.

No, Urugvajac je postigao dva pogotka u 2-1 pobjedi Manchester Uniteda na Anfieldu 2003. godine. Zahvaljujući toj pobjedi momčad Sir Alexa Fergusona osvojila je naslov prvaka te sezone.

Forlan je ponovno slomio srca navijača Liverpoola 2010. godine, kada je u produžecima postigao pogodak za Atletico Madrid u polufinalu Europske lige.

Iako je u prošlosti često kažnjavao Redse, Forlanu su navijači Liverpoola zapljeskali nakon utakmice u polufinalu Europske lige.

36-godišnjak trenutno igra u Penarolu, u rodnoj zemlji, a za The National napisao je kolumnu.

“Otišao sam na Anfield sa Atletico Madridom i postigao sam pogodak koji ih je izbacio iz Europske lige 2010. godine i odveo sam nas u finale.”

“Nakon utakmice, navijači Liverpoola su ustali i zapljeskali mi. To je bila velika gesta jer ne samo da sam igrao za United ranije, već sam ih izbacio iz polufinala Europske lige.”

“Igrao sam na najljepšim stadionima, uključujući i Bernabeu, San Siro, Camp Nou i Old Trafford. To su najbolji i najveći stadioni, no valja spomeni i jedan manji, Anfield.”

Ovo je uistinu sjajna gesta navijača Liverpoola, ali i Forlana, koji se sjetio suparničkih klubova kojim je uništio snove.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!