NaslovnicaVijestiDiego Maradona imenovao svog omiljenog menadžera

Diego Maradona imenovao svog omiljenog menadžera

Diego Maradona imenovao svog omiljenog menadžera. Postoji li netko tko ne voli Jurgen Kloppa? Ekscentrični menadžer, sad u Liverpoolu, jedan od najcjenjenijih nogometnih trenera i najmilijih znakova, nakon uspješnog sedmogodišnjeg boravka u Borussiji Dortmund.

Diego Maradona imenovao

On je brzo postao kultni heroj na Anfieldu, također, sa svojim ‘heavy metal’ stilom igre i karizmom koju je dao novim Redsima u proteklih godinu dana.

Pod Kloppovim tutorstvom, Liverpool je otišao od snage do snage i izgleda dobro opremljen, ne samo izazivačem za prvaka naslova, ali potencijalnim osvajačem.

I zbog učinka koji je imao na Merseyside, čini se da je njemački stručnjak napravio još jednog fana u legendarnom Diego Maradoni.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

U intervjuu za Marcu, od Argentinca se tražilo da navede svog omiljenog menadžera i on je izabrao Kloppa, bez oklijevanja, objašnjavajući što voli kod njega.

“Jurgen Klopp, volim ono što prenosi u Liverpoolu, tip koji mi daje samopouzdanje.”

“Prije u Dortumndu i sada u Premier ligi. Klopp uvijek ide naprijed.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!