NaslovnicaVijestiDiego Maradona konačno odgovorio na izjavu Sergija Ramosa kako je Lionel Messi...

Diego Maradona konačno odgovorio na izjavu Sergija Ramosa kako je Lionel Messi najbolji argentinski igrač svih vremena!

Legendarni Diego Maradona privukao je pažnju nogometne javnosti brojnim ispadima na utakmicama Argentine na ovom Svjetskom prvenstvu.

Maradona odgovorio Ramosu

Naime, on je prisustvovao na sve četiri utakmice ‘Gaučosa’, a najviše pažnje privukao je na utakmici protiv Nigerije kada je nakon proslave kasnog gola Marcosa Roja za prolazak u osminu finala zatražio liječničku pomoć. Srećom, ubrzo se oporavio, a nakon ispadanja Sampaolijevog tima i poraza protiv Francuske u osmini finala, više neće imati potrebe za tim.

[su_poker]

On je prošlog mjeseca dao zanimljivu izjavu o Sergiju Ramosu, rekavši kako defanzivac Španjolske nije pravi lider kao što je defanzivac Urugvaja Diego Godin. Rekao je: “Kada ljudi pričaju o zvijezdama, spominju Sergija Ramosa. Ne, Godin je zvijezda koja vas brani, koja kontroliše dešavanja na terenu, koja kreira golove. On je prvak koji ne propušta niti jednu utakmicu.” Iznenađen ovom izjavom, Ramos mu je kratko odgovorio kako je Lionel Messi najbolji argentinski igrač svih vremena, a ne on: “U Argentini znaju da je Maradona svjetlosnim godinama daleko od najboljeg igrača Argentine u povijesti, a za mene je to Lionel Messi.”

[su_bet365_koeficijenti]

Dva tjedna nakon te izjave kapitena ‘Crvene furije’, Maradona je konačno dao svoj odgvor. On je u intervjuu za madridske novine AS rekao: “Ukoliko Sergio Ramos to želi, izvinjavam se, ali neću promijeniti svoje nogometno razmišljanje. On je sjajan igrač, sjajan kapiten, može postati dobar lider kao što smo to vidjeli u Real Madridu, ali nije zvijezda. Nije me briga što kaže, ali imam pravo da mislim što hoću. Stoga, ukoliko se našao uvrijeđenim, izvinjavam se, ali i dalje mislim isto.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!