NaslovnicaVijestiDiego Maradona: Nikad neću raditi s osobom kao što je on!

Diego Maradona: Nikad neću raditi s osobom kao što je on!

Legendarni Diego Maradona je priznao kako ga je trenutni izbornik Argentine Jorge Sampaoli pokušao dovesti u trenerski tim Seville, koju je vodio prošle sezone.

Maradona otkrio s kojim trenerom nikad neće raditi

Sampaoli je proteklog ljeta napustio klub iz Andaluzije kako bi preuzeo reprezentaciju svoje zemlje, koju je i Maradona vodio tokom Svjetskog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi.

Legendarni Argentinac je priznao kako nikad ne bi mogao raditi sa osobom kao što je Sampaoli.

“Sampaoli me je nazvao i ponudio mi posao u Sevilli dok je bio tamo”, rekao je Maradona za argentinske medije.

[su_bet365_app]

“Taj poziv sam dobio tokom finala Davis Kupa. Međutim, stvar je da postoje ljudi koji su lažni i koji misle da su veći i važniji nego što zaista jesu i nikad neću raditi s takvim ljudima.”

Diego Maradona je kritikovao odluku novog argentinskog izbornika o pozivu Maura Icardija u reprezentaciju nakon skandala u koji je napadač Intera bio uključen sa bivšim suigračem iz Sampdorije Maxijem Lopezom. Također je kritikovao i odluku o ne igranju Gonzala Higuaina i Sergija Aguera u nekoliko posljednjih utakmica.

Argentina se kvalifikovala za Svjetsko prvenstvo na krilima Lionela Messija, koji je u posljednjem kolu južnoameričkih kvalifikacija postigao hat-trick.

[su_bet365_100_bonus]


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!