NaslovnicaVijestiDiego Maradona poslao poruku za Zlatana Ibrahimovića nakon njegovog povratka

Diego Maradona poslao poruku za Zlatana Ibrahimovića nakon njegovog povratka

Diego Maradona je jučer na Facebooku podijelio svoju sreću o povratku Manchester Unitedovog Zlatana Ibrahimovića.

Diego Maradona poslao poruku

Argentinska legenda je očito gledala kako Old Trafford pozdravlja Zlatanov povratak u tim na utakmici protiv Newcastle koju su pobijedili sa 4-1 u subotu.

Romelu Lukaku je započeo utakmicu, ali Zlatan je bio zamjena u drugom poluvremenu i pokazao je da se vratio i da je spreman nakon sedam mjeseci oporavljanja od ozbiljne ozljede koljena.

[su_bonus]

Kao i sa svime što Zlatan radi, bilo je puno pozornosti na njegov povratak i ono što je rekao o tome nakon utakmice. Maradona je dodao svoju reakciju, dijelivši svoju sreću i užitak što se Šveđanin vratio.

Jučer je na Facebooku postavio ovu objavu:

Zlatan se sada nada da će igrati veliku ulogu u ekipi Jose Mourinha tijekom ostatka ove sezone. On je postigao 28 golova za United prije ozljede koljena u četvrtfinalu Europske lige protiv Anderlechta u travnju.

Ali, znajući Zlatana, vjerojatno će i dalje težiti ka tom iznosu golova, unatoč kasnom startu sezone.

[su_no1forfootball]

Ibrahimović je izgledao vrlo dobro na terenu nakon devet mjeseci van njega – i nakon utakmice je dao zanimljiv intervjuu, kao i inače što to Ibrahimović radi. Naime, voditelj ga je pitao, da li je ikada pomislio da se neće vratiti na teren nakon ove ozljede, a evo što je Ibrahimović na to imao reći…

“Ne, jer se lavovi ne oporavljaju poput ljudi”, rekao je, izazivajući smijeh svog suigrača Pogbe.

Ovdje možete provjeriti cijeli intervjuu, a na 44 sekundi Ibrahimović govori o tome…

Zlatan Ibrahimović ne zna dati običan intervjuu, uvijek to radi sa zezanjem, jer to samo Ibrahimović tako radi!

Unitedovi navijači se nadaju da će Ibrahimović u nadolazećim tjednima predvoditi svoju ekipu ka naslovu, ali može li to on uraditi nakon sedam mjeseci izostanka?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!