NaslovnicaVijestiDiego Simeone: Atletico ne može držati Griezmanna u "lancima"

Diego Simeone: Atletico ne može držati Griezmanna u “lancima”

Trener Atletico Madrida Diego Simeone izjavio je da klub neće predstavljati probleme Antoineu Griezmannu ukoliko Francuz odluči napustiti Vicente Calderon.

simeone griezmann

Atletico Madrid je nedavno dobio transfer ban od strane FIFA-e, te neće moći registrovati igrače u naredna dva transfer roka, te to znači da prodaja trenutnog kadra nikako nije opcija, iako je Griezmann povezivan s nizom velikih klubova.

Međutim Simeone, na press konferenciji pred sutrašnju utakmicu protiv Seville, izjavio je da klub neće pokušati zadržati igrača protiv njegove volje.

“Sportsi direktori su mu izravno rekli, i on je već upoznat sa svime. Želimo da igrač zna šta se od njega očekuje, jer to je najbolje za njega i za klub. Naravno da je on vrlo važan igrač za nas, ali mi ga ne možemo držati ovdje u lancima.”

[su_bet365_rukomet]

Atletico je trenutno prvi u ligi sa dva boda više od drugoplasirane Barcelone, koja ima odigranu utakmicu manje, te četiri boda više od trećeplasiranog Real Madrida. Simeoneove “ratnike” sutra očekuje pravi izazov protiv Seville, koja je po njegovom mišljenju veoma težak protivnik.

“Oni su uvijek vrlo konkurentan rival. Unai Emery radi odličan posao tamo, uvijek osvježava momčad novim pojačanjima i on je zaslužan jer je njegov tim posljednjih godina jednako konkurentan kao i poznati dvojac.”

“U posljednje vrijeme je malo promijenio filozofiju, više vodi računa o tempu igre fokusirajući se na Kevina Gameira, te Evera Banegu koji igra iza njega. To im omogućuje vrhunski kontranapad, jer se udaljavaju od standardne postavke sa početka sezone sa Llorenteom u napadu i Iborrom koji je igrao umjesto Banege, a s njima dvojicom je tempo sporiji, ali su bili opasniji u zračnim duelima.”

“Mi ćemo pokušati nametnuti svoj stil igre od početka, a to će biti napadački stil uz brzinu i traženje viška u napadu.”

[su_bet365_rukomet_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!