NaslovnicaVijestiDiego Simeone: Imao sam 35 milijuna razloga da napustim Atletico

Diego Simeone: Imao sam 35 milijuna razloga da napustim Atletico

Trener madridskog Atletica Diego Simeone otkrio je da nije želio napustiti Madrid i preseliti se u Kinu za 35 milijuna eura. Argentinski stručnjak nije želio napustiti Atletico ove sezone jer hoće trofej Lige prvaka sa “jorgandžijama”, ali već sada se spominje da ga na ljeto žele Inter, Arsenal i ponovno Kinezi. “Imao sam 35 milijuna razloga da napustim Atletico”, rekao je Simeone.

da napustim

“Da sam htio otići u drugi klub, to bih i uradio. Imao sam 35 milijuna da napustim Atletico, 35 milijuna…Ipak, nisam htio jer imam svoj jak osjećaj identiteta s klubom i ekipom”, rekao je Simeone za AS.

“Gradimo novi stadion, proračun nam se povećava i uz pomoć boga možemo do pehara Lige prvaka”, poručio je Simeone.

Simeoneov ugovor istječe u lipnju 2018. godine i to nakon što se dogovorio s Atleticom da se suradnja za dvije godine umanji. Atletico se u četvrtfinalu Lige prvaka sastaje s Lesterom, a prvi meč igra se u Madridu 12. travnja.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Atletico Madrid se nalazi na četvrtom mjestu na tablici u španjolskom prvenstvu sa 55 bodova, a ispred njega su Sevilla sa 57 bodova, Barça sa 63 boda i prvi Real Madrid sa 65 bodova na svom kontu. Atletico ima tri pobjede u nizu, a sljedeću utakmicu igraju protiv Malage koja već pet utakmica ne zna za pobjedu, i to će im biti odlična prilika da možda i prestignu Sevillu i ustale se na trećem mjestu koje vodi direktno u Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!