NaslovnicaVijestiDiego Simeone imenovao igrača Arsenala kojeg se najviše boji pred susret u...

Diego Simeone imenovao igrača Arsenala kojeg se najviše boji pred susret u polufinalu Europske lige

Diego Simeone imenovao igrača Arsenala kojeg se najviše boji pred susret u polufinalu Europske lige. Diego Simeone je imenovao Mesut Ozila kao najveću prijetnju za njegovu ekipu dok se pripremaju za utakmicu protiv Arsenala na Emiratesima u četvrtak.

Diego Simeone imenovao

Argentinski trener je bio pun hvale za bivšeg igrača Real Madrida, za kojeg vjeruje da u potpunosti diktira igru Topnika.

Nakon što je propustio utakmicu protiv West Hama zbog bolesti, utakmicu koju je Arsenal dobio sa 4-1, očekuje se da će Nijemac, koji je osvojio Svjetsko prvenstvo, biti u momčadi protiv Simeoneove ekipe, jer Arsenal želi da u prvoj utakmici napravi što bolji rezultat kako bi u drugoj imali što lakši posao.

Menadžer Atletico Madrid je upozorio svoju ekipu da ne dopusti Arsenalu da diktira tempo igre.

[su_bet_builder]

“Ozil ima nevjerojatan pregled igre”, rekao je Simeone.

“On upravlja brzinom tranzicije u Arsenalu – ako želi da njegova momčadi igra brzo, oni će i igrati brzo.”

“Na nama je da napravimo utakmicu kakvu želimo imati – i budemo hrabri.”

Arsenal se nada da će osvojiti Europsku ligu kako bi Arsene Wenger imao savršen odlazak i naravno kako bi rezervisali mjesto u Ligi prvaka i sljedeće sezone, jer u Premier ligi nemaju šanse da se plasiraju za neko od prva četiri mjesta.

[su_live_koeficijenti]

Međutim, Atletico Madrid je bio finalista Lige prvaka u dvije od posljednje četiri sezone i predstavljaju glavnu prijetnju za Arsenalovu nadu da osvoje ovaj trofej.

Arsenal će večeras u 21:05h igrati protiv Atletico Madrida u polufinalu Europske lige, a najnovije informacije i najavu utakmice možete pročitati kod nas.

NAJAVA: ARSENAL – ATLETICO MADRID


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!