NaslovnicaVijestiDiego Simeone je ovim riječima najavio odlazak iz Atletica

Diego Simeone je ovim riječima najavio odlazak iz Atletica

Trener Atletico Madrida Diego Simeone je nagovijestio da je spreman za promjene u karijeri. Uprava kluba i Simeone su prošlog mjeseca postigli dogovor o skraćenju njegovog ugovora za dvije godine, što znači da će Argentinac na “Vicente Calderonu” ostati do 2018. godine.

diegosimeoneclubatleticodemadridtrainingi06gujnqnmll

Takav potez samo je podgrijao spekulacije o tome da već razmišlja o karijeri nakon Atletico Madrida.

“Bolje je pripremiti se za sadašnjost, to je najbolji put za napredak. U budućnosti će biti novih stvari i moramo biti spremni kada dođu. To je izazov za sve nas, čini nas jačim. Morate biti spremni za promjene”, rekao je Simeone za španjolsku Marcu.

Simeonea mediji povezuju s Interom, u kome je proveo dvije godine kao igrač, a bilo je i spekulacija da će preuzeti reprezentaciju Argentine. Diego Simeone je u Atletico došao 2011. godine i do sada je s tim klubom osvojio jednu titulu u Primeri, jedan Kup kralja, Superkup Španjolske, trofej u Ligi Europe i Uefa Superkup. Pored toga, dva puta je stizao do finala Lige prvaka.

Atletico Madrid se nakon 7 odigranih kola u španjolskoj ligi nalazi na prvom jestu tablice sa 15 bodova, iako isto toliko ima i druplasirani Real Madrid ali uz lošiju gol razliku. Treća je Sevilla sa 14 bodova. Atletico Madrid će u narednoj utakmici prvenstva igrati protiv posljednjoplasirane Granade koja ima tek dva boda. Utakmica se igra u subotu na Vicente Calderoneu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!