NaslovnicaVijestiDIEGO SIMEONE PRIZNAO: On je igrač kojeg nikad ne bih doveo u...

DIEGO SIMEONE PRIZNAO: On je igrač kojeg nikad ne bih doveo u Atletico Madrid!

Trener Atletico Madrida Diego Simeone priznao je kako postoji jedan igrač kojeg nikad ne bi doveo u svoj tim, a riječ je o njegovom sinu Giovanniju Simeoneu.

Simeone ne želi sina u Atleticu

Argentinski stručnjak priznaje kako je impresioniran igrama Giovannija u novoj sezoni u dresu Fiorentine, nakon što je 23-godišnjak u tri do sada odigrana kola u Seriji A postigao gol i podijelio asistenciju.

[su_bet365_koeficijenti]

Iako priznaje da bi njegov sin mogao postati svjetska klasa, on je također dodao kako bi njegov dolazak u Atletico Madrid stvorio probleme. Naime, u intervjuu za Cadenu Cope izjavio je: “Moj sin ima sve što je potrebno da igra pod mojim vodstvom, ali nažalost nikad ga neću dovesti u svoj tim. Ne želim u potpunosti isključiti tu mogućnost, ali bilo bi jako teško imati sina u svlačionici. Bilo bi teško za mjega, za mene, za naš odnos. Pored toga, on trenutno igra jako dobro, možda jednog dana i dođe u Atletico, ali kad ja više ne budem u klubu. Uzbuđen sam što je dio reprezentacije Argentine, ima sve što mu je potrebno da izgradi sjajnu karijeru.”

Simeone je također dao zanimljiv odgovor na pitanje novinara da li bi volio jednog dana trenirati svoj bivši klub Inter. Rekao je: “Da, to je moja ambicija jednog dana. Međutim, u ovom trenutku sam u potpunosti fokusiran na Atletico Madrid.”

Otkako je debitovao u Seriji A 2016. godine, Giovanni Simeone je na ukupno 76 nastupa u ovom takmičenju postigao 27 golova i podijelio sedam asistencija u dresu Genoe, te Fiorentine. Nakon tri odigrana kola u novoj sezoni, ‘Viola’ se trenutno nalazi na petom mjestu sa šest osvojenih bodova. S druge strane, Atletico je razočaravajuće krenuo u novu sezonu kada je u pitanju La Liga. U četiri odigrana kola slavili su samo jednom, dva puta odigrali neriješeno, te doživjeli jedan poraz, i trenutno se nalaze na petom mjestu sa tek pet osvojenih bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!