NaslovnicaVijestiDiego Simeone priznao: "Jednostavno - Barça je bolja od nas"

Diego Simeone priznao: “Jednostavno – Barça je bolja od nas”

Trener Atletico Madrida, Diego Simeone priznao je da je Barça bolji tim od njegovog Atletica uoči utakmice u špnajolskom prvenstvu koja se igra u nedelju od 16:15 na Vicente Calderoneu. Simeone je rekao da poraz Barçe protiv PSG-a u Ligi prvaka (4-0) nema veze, te da se neće zavaravati time.

Simeone priznao

Barcelona je također imala blijedu predstavu i protiv Laganesa kada su stigli do pobjede u 90. minuti golom Lionela Messija. Simeone smatra da Barcelonu ne treba podcijenjivati i da su i dalje veoma opasni.

“Stvarno je teško natjecati se na razini na kojoj su se oni natjecali posljednjih 10 godina. S Luis Enriqueom su osvojili 12 trofeja i uvijek su igrali na najvišoj razini, svatko može imati loš dan, kao što su oni imali u Parizu”, rekao je Simeone.

Nakon toga, Diego Simeone se osvrenuo na poraz od Barçe u Kupu kralja ukupnim rezultatom 3-2 rekavši da je Barça jednostavno bolji tim.

“Odigrali smo tri nevjerojatna poluvremena i svejedno smo ispali. Jednostavno su bolji. I dalje su najbolji klub na svijetu.”

Četiri kluba imaju priliku osvojiti Primeru (Real, Barca, Sevilla i Atletico), što cijelo prvenstvo čini mnogo zanimljivijim.

“Liga napreduje otkad je Atletico osvojio prvenstvo jer postoje klubovi poput Seville koji vjeruju da mogu ostvariti taj san”, objasnio je Simeone.

Trener Barçe, Luis Enrique kratko je komentarisao susret protiv Atletica u španjolskom prvenstvu.

“Atletico će nam svakako otežati utakmicu, kao i uvijek, ali ovo će biti drugačije nego susreti u Kupu.”

Najnovije vijesti

Veliki preokret u Barceloni. Xavi ostaje, ali samo ako se ispune...

0
Iako je trener Xavi iz Barcelone najavio svoj odlazak s klupe na kraju sezone, medijska spekulacija u Španjolskoj sugerira mogućnost preokreta u toj situaciji....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!