NaslovnicaVijestiDiego Simeone progovorio o svojoj budućnosti u Atleticu

Diego Simeone progovorio o svojoj budućnosti u Atleticu

Trener Atletico Madrida Diego Simeone potvrdio je da će ostati u klubu i sljedeće sezone, te tako stavio tačku na špekulacije o njegovoj budućnosti.

Diego Simeone progovorio o svojoj budućnosti u Atleticu

Argentinski stručnjak je u posljednje vrijeme povezivan sa preuzimanjem mnogih europskih klubova. Najviše špekulacija je bilo da će otići u Inter, čiji novi vlasnici ga žele na klupi talijanskog velikana, ali to se neće desiti ovog ljeta.

Simeone je izjavio da će ostati u Atletico Madridu, koji će predvoditi i sljedeće sezone na novom stadionu.

U izjavi za The Independent, on je rekao: “Ostajem ovdje. Ostajem u klubu jer ovaj klub ima budućnost, budućnost koju moramo graditi svi zajedno.”

Atletico Madrid se oprostio od Vicente Calderon stadiona u nedjelju pobijedivši Athletic Bilbao rezultatom 3-1, te će sljedeće sezone igrati na novoizgrađenom stadionu Wanda Metropolitano koji ima kapacitet od 68,000 mjesta.

‘Čolovi ratnici’ su završili na trećem mjestu u La Ligi ove sezone, što znači da će se i na novom stadionu ubrzo igrati Liga prvaka.

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!