NaslovnicaVijestiDiego Simeone se oglasio povodom interesa Barcelone za Griezmanna

Diego Simeone se oglasio povodom interesa Barcelone za Griezmanna

Trener Atletico Madrida Diego Simeone nakon utakmice protiv Girone (1-1) izjavio je kako napadač njegovog tima Antoine Griezmann nije ometen zbog toga što se u posljednje vrijeme povezuje sa prelaskom u Barcelonu.

Simeone komentarisao interes Barcelone za Griezmanna

Simeone je priznao kako ne zna kakva je Griezmannova reakcija bila nakon što je Barcelona prije nekoliko dana negirala da je postignut dogovor o njegovom prelasku u klub.

“Danas je on odigrao vrlo dobru utakmicu. Postigao je gol, sudjelovao u nekoliko vrlo dobih napada sa Costom i Angelom Correom”, rekao je argentinski stručnjak”, te nastavio: “Što se tiče špekulacija, ne znam što o njima misli, jer nisam u njegovoj glavi. Međutim, pokazuje da je uvijek tu za tim, i naš je najbolji igrač koji povezuje vezni red i napad i stvara veliku opasnost.”

Diego Simeone je također komentarisao i poraz njegovog tima u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja na domaćem terenu protiv Seville. ‘Jorgandžije’ su na toj utakmici vodile sve do 80. minute golom Diega Coste iz 73. minute, kada je izjednačio Jesus Navas. Dvije minute pred kraj utakmice gol za pobjedu Andalužana postigao je Joaquin Correa.

[su_no1forfootball]

“Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, imali smo sve pod kontrolom, a onda smo primili gol u teškoj situaciji. Nismo navikli primati golove, ali ovo se dešava u nogometu. Imamo osjećaj kako smo danas protiv Girone ispustili dva boda iz naše šake. To se desilo i protiv Seville prije nekoliko dana. Međutim, danas smo igrali dobro, kreirali prilike, njihov golman je bio njihov najbolji igrač. Prema pisanju vas (medija) mi igramo loše, ali ja kažem da igramo vrlo dobro.”

Simeone je odgovorio i na pitanje zašto je iz igre izveo i Diega Costu i Antonia Griezmanna na utakmici protiv Girone.

“Ljudi gledaju rezultat i imaju svoje mišljenje. Costa je imao manju povredu još iz prvog poluvremena, i htjeli smo ga izvaditi iz igre kako se ne bi dodatno povrijedio. Što se tiče Griezmanna, smatrali smo kako imamo utakmicu pod našom kontrolom. U igru smo uveli Kokea, jednog od najboljih španjolskih igrača, koji bi nam pomogao na sredini terena, ali to se nije dogodilo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!