NaslovnicaVijestiDiego Simeone suspendovan na tri utakmice u Primeri

Diego Simeone suspendovan na tri utakmice u Primeri

Trener Atletico Madrida Diego Simeone suspendiran je na tri utakmice i neće predvoditi ekipu do kraja natjecanja u španjolskom nogometnom prvenstvu, u kojem se njegova momčad bori za šampionsku titulu.

Diego Simeone

Simeone je suspendiran pošto je dobio crveni karton u poluvremenu utakmice protiv Malage u prošlu subotu (1:0), nakon što je netko s klupe Atletica ubacio rezervnu loptu na teren kada je protivnička momčad krenula u opasan kontranapad. Druga lopta je bila blizu igrača Malage, pa je sudac morao prekinuti igru.

Kada je sudac označio kraj prvog poluvremena, on je prišao klupi Atletika i rekao Simeonea da ga mora isključi.

Španjolski nogometni savez odbio je žalbu Atletica, pa će Simeone do kraja sezone biti suspendiran, pošto je ostalo da se odigraju još tri kola u Primeri. Simeone će zbog kazne morati platiti 3.005 eura, a klub 1.050 eura.

U priopćenju Saveza navodi se da madridski klub nije uspio otkriti tko je ubacio drugu loptu u teren. Pošto je ustanovljeno da je lopta ubačena s klupe Atletika, a prema pravilima, “trener je odgovoran ako počinitelj nije identificiran”.

Simeone je poslije utakmice rekao da je sudac ispravno postupio.

Suspenzije vrijede za prvenstvene utakmice, pa je Simeoneu dozvoljeno da predvodi ekipu u dvomeču protiv Bayerna iz Münchena u polufinalu Lige prvaka.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Nakon 35 kola u španjolskom prvenstvu Atletico je drugi na tablici sa 82 boda, koliko ima i vodeća Barcelona, a Real Madrid na trećem mjestu ima bod manje.

Atletico Madrid večeras igra utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Bayerna na Vicente Calderoneu, a u četvrtfinalu na senzacionalan način izbacili su konkurenta iz Primere, Barcelonu koja je najveći konkurent za osvajanje španskog prvenstva, no i Atletico Madrid ima isti broj bodova, tako da nas očekuje uzbudljiva borba do samog kraja.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!