NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv Aston...

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv Aston Ville

Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski igrač, nedavno je privukao pažnju javnosti zbog svoje navodne ovisnosti o klađenju, što je dovelo do sankcija i ozbiljnih posljedica po njegovu karijeru.

Tonali, koji je prije igrao za Milan, privukao je pozornost kada je dobio desetomjesečnu suspenziju zbog klađenja na nogometne utakmice, što ga je spriječilo da nastupa za Newcastle. Ova suspenzija također mu je onemogućila sudjelovanje na Europskom prvenstvu u dresu Italije.

Unatoč ovim sankcijama, Tonali se nije pokazao kao oprezan nakon dolaska u Newcastle. Engleski Nogometni savez pokrenuo je istragu protiv njega zbog sumnje da je nastavio s klađenjem, čak i dok je bio pod istragom u Italiji. Istraga je obuhvatila razdoblje od 12. kolovoza do 12. listopada.

Tonali je priznao svoje sudjelovanje u klađenju tijekom suđenja u Italiji, tvrdeći da nije namještao utakmice. Međutim, novi slučaj iz Engleske sugerira da je Tonali bio aktivno uključen u klađenje i na utakmicu u kojoj je sudjelovao. Sumnjiva situacija dogodila se tijekom jedne utakmice protiv Aston Ville, kada je Tonali u debiju za Newcastle, namjerno odugovlačio s izlaskom kako bi dobio žuti karton. Ova radnja izazvala je sumnju da je Tonali sudjelovao u namještanju utakmice radi klađenja.

Ako se ove optužbe dokažu istinitima, Tonali se suočava s ozbiljnim posljedicama, uključujući mogućnost dugotrajne suspenzije ili čak trajnog izbacivanja iz nogometnih natjecanja. Njegova karijera u Newcastleu također bi mogla biti ozbiljno ugrožena, jer klub ne želi imati igrača koji se povezuje s namještanjem utakmica. Ovo bi moglo značiti kraj Tonalijeve karijere u ovom klubu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!