NaslovnicaVijestiDietmar Hamann otkrio i zabrinuo fanove kluba iz Premierlige: On je trener...

Dietmar Hamann otkrio i zabrinuo fanove kluba iz Premierlige: On je trener kojeg silno želi vodstvo Bayerna!

Bivši njemački reprezentativac i član Bayerna i Liverpoola koji danas radi za njemački Sky Sports, Dietmar Hamann tvrdi da vodstvo Bayerna od naredne sezone na svojoj klupi silno želi vidjeti trenera Tottenhama Mauricia Pochettina.

Dietmar Hamann otkrio

Bivši reprezentativac Njemačke i nogometaš njemačkog velikana Bayerna koji je sada veoma cijenjen komentator u Njemačkoj, Dietmar Hammann otkrio je novog kandidata za klupu Bayerna, kojeg navodno na klupi kluba želi vidjeti kompletno vodstvo Bavaraca. Hammann je to objavio u klomuni za online portal njemačkog Sky Sportsa, pozivajući se na to da ima provjerene informacije da je vrlo ozbiljan kandidat za nasljednika Jupp Heynckesa, trener Tottenhama Mauricio Pochettino.

>> Navijači Chelsea bijesni na svoju zvijezdu: “Odmah ga prodajte Real Madridu!”

“Znam da je Bayern kontaktirao Mauricio Pochettina i da je on jedna od opcija”, napisao je Hammann, koji tvrdi da bi upravo on trebao biti glavni kandidati za preuzimanje klupe bavarskog kluba. U kolumni još navodi, da ukoliko Heynckes ne ostane i naredne sezone na klupi Bayerna, da će Pochettino i bivši trenera Dortmunda Thomas Tuchel voditi glavnu bitku za nasljednika Juppa.

[su_bet365_100_bonus]

Mauricio Pochettino nije osvojao trofeje sa Tottenhamom, ali njegov projekt u londonskom klubu privukao je veliki interes među najvećim klubovima u Europi. Evolucija Tottenhama u jedan od najboljih klubova na Otoku podigla je međunarodni rejting argentinskog stratega u Evropi, a navodno je interes za njega pokazao njegov bivši klub PSG ali i Real Madrid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!