NaslovnicaVijestiDIMITAR BERBATOV OTKRIVA: Evo tko će po njegovom mišljenju igrati u finalu...

DIMITAR BERBATOV OTKRIVA: Evo tko će po njegovom mišljenju igrati u finalu Lige prvaka ove sezone!

Konkurencija u Ligi prvaka ove sezone je daleko veća nego prethodnih nekoliko sezona. Unatoč tome što je Real Madrid uspostavio dominaciju u ovom takmičenju osvojivši ga u posljednje tri sezone, odlazak Zinedinea Zidanea i Cristiana Ronalda mogao bi ih zaustaviti ove sezone.

Juventus u finalu Lige prvaka

Umjesto njih, kladionice smatraju kako je Manchester City favorit, te da bi ove sezone ‘Građani’ mogli osvojiti trofej po prvi put u svojoj povijesti.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, tu je još veliki broj klubova koji može otići do finala i osvojiti takmičenje, a riječ je o Barceloni, Juventusu, Paris Saint-Germainu, Real Madridu, Bayern Munchenu, Liverpoolu, te Atletico Madridu. Pored svih nabrojanih, tu su još i Tottenham Hotspur, Manchester United, Borussia Dortmund i Roma, koji zasigurno mogu otići daleko. Skoro je nemoguće predvidjeti tko bi mogao stići do finala, ali legendarni bivši napadač Manchester Uniteda Dimitar Berbatov ima svoje favorite. Bivši bugarski reprezentativac vjeruje kako će jedan od finalista biti Juventus, dok nije siguran tko bi im mogao biti protivnik.

U intervjuu za Mirror rekao je: “Mislim da će Juventus stići do finala Lige prvaka, gdje bi mogao igrati protiv Manchester Cityja ili Barcelone. City je svakako jedan od favorita zbog načina na koji igraju i igrača koje imaju, mislim da će ove sezone stići dalje nego prošle sezone kada su ispali u četvrtfinalu. Real Madrid je očito izgubio Ronalda, ali to ne znači da je njihov tim slab, imaju sjajne igrače, ali Barcelona je ove sezone mnogo jača kada su u pitanju španjolski klubovi.”

Zatim, na pitanje novinara tko će osvojiti trofej, Berbatov je dodao: “Bez odgledanih prvih nekoliko kola grupne faze teško je reći. Sigurno je kako će malo toga odlučivati između vrhunskih timova.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!