NaslovnicaVijestiDimitri Payet imenovao klub u kojem bi volio igrati

Dimitri Payet imenovao klub u kojem bi volio igrati

Dimitri Payet imenovao klub u kojem bi volio igrati. Payetova budućnost je odavno predmet interesa navijača i medija. Od dolaska u West Ham u 2015. godini za oskudnih 10.7 milijuna funti, Francuz je postao jedan od najsjajnijih veznjaka u europskom nogometu.

Dimitri Payet imenovao

U svojoj debitantskoj sezoni sa Čekićarima, Payet je postao poznat po svom dobrom radu n ogu i razorno dobrog i preciznog udarca, postigavši niz senzacionalnih slobodnih udaraca.

Njegova vrijednost je još više porasla na Euru 2016., također, gdje je nezaboravno postigao pobjednički gol u posljednjim minutama protiv Rumunjske u prvoj utamici u Francuskoj.

S West Hamom, koji se bori u donjoj polovici tablice Premier lige, glasine se šire da bi Payet mogao biti u pokretu sljedećeg ljeta – ili možda čak i u siječnju.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]
Manchester United je često povezivan sa Francuzom i velikom naknadom za 29-godišnjaka, ali u razgovoru za RMC Sport, Payet je diskutovao o potencijalnom odredištu u jedan premierligaški klub.

Iako nije izravno priznao da će se ovaj transfer dogoditi, on je potvrdio da bi bilo zabavno igrati za Arsenal.

“Pročitao sam da Wenger misli da sam ja dio koji nedostaje Arsenalovoj igri, ali mi to nikada nije rekao!” rekao je Dimitri za Sky Sports.

[su_bet365_1mspectacular_mali]
“Primili smo pet ili šest golova kod kuće protiv njih. Kada ih vidite kako igraju, kao tehnički igrač, bilo bi vrlo zabavno igrati u tom timu. Oni su kandidati za titulu svake godine.”

Zanimljivo. Potencijalni prelazak u sjeverni London čini se malo vjerojatnim, ali zamislite ovo: Alexis Sanchez, sa Payetom, Mesut Ozilom i Theo Walcottom. To bi navijači Arsenala sigurno voljeli, a očito i Payet. Wenger budi se i dovedi Francuza.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!