NaslovnicaVijestiDinamo dobio odbijenicu: Sjajni defanzivac ostaje u Njemačkoj! Ništa od povratka u...

Dinamo dobio odbijenicu: Sjajni defanzivac ostaje u Njemačkoj! Ništa od povratka u HNL!

Zagrebački Dinamo pred nastavak proljetnog dijela sezone želio je pojačati svoje redove sa sjajnim Hrvatskim nogometašem, ali su Modri dobili odbijenicu te će morati pronaći druge alternative u odbrani. Na meti su imali reprezentativca Hrvatske Tina Jedvaja, koji ove sezone ne dobiva mnogo prostora za igru u ekipi Leverkusena.

Sjajni defanzivac ostaje u Njemačkoj

Tin Jedvaj pao je u drugi plan u ekipi Bayer Leverkusena nakon teške ozljede koju je zadobio na početku sezone. Odbrambeni igrač, koji je i reprezentativac Hrvatske, bezuspješno se pokušao vratiti u Dinamo Zagreb, te će i u nastavku sezone nositi dres “Apotekara”.

U ovoj sezoni, nakon što je ponovno pretrpio ozljedu, Tin Jedvaj u Bayeru iz Leverkusena ne igra značajnu ulogu. Dvadesetdvogodišnji branič postao je frustiran zbog nastale situacije, njemu su potrebne minute na terenu, želi osigurati mjesto u ekipi koja ide na EURO, no trenutno nema naznaka da će se to desiti.

>> ZVIJEZDA IPAK DOLAZI: Real Madrid rekao Adidasu da spremi broj 10 za novo pojačanje!

Na njega, kako su saopštili, još uvijek računaju u Leverkusenu. Trener Heiko Herrlich je rekao da si ne može priuštiti odlazak bivšeg nogometaša Rome, jer mu je još uvijek potreban. Ako ne na terenu, potreban mu je da napravi i pojača konkurenciju u defanzivi Leverkusena.

[su_bonus]

Bez obzira što je Jedvaj tražio dozvolu da napusti klub i da minute potraži negdje drugdje, to se neće desiti. Za njegove usluge opasno su bili zagrijani iz Dinama, ali iz Njemačke su dobili negativan odgovor na njihov zahtjev, te od povratka Jedvaja u Zagreb neće biti ništa. Berem ne za sada!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!