NaslovnicaVijestiDinamo Zagreb rekao NE Interu! Odbili 15 miliona jer im je premalo

Dinamo Zagreb rekao NE Interu! Odbili 15 miliona jer im je premalo

Dinamo Zagreb rekao NE Interu! Odbili 15 miliona jer im je premalo! Klub koji je u zadnjoj deceniji pokazao da se i sa prostora bivše Jugoslavije mogu prodavati igrači za cifre preko 20 miliona eura, Dinamo, ovih dana ponovo je u centru pažnje. Naime, na njihovi adresu stigla je ponuda italijanskog velikana Intera, za dva mlada igrača Dinama.

Odbili 15 miliona jer im je premalo

Nakon što je alfa i omega Dinama u zadnjih 10 godina Zdravko Mamić, zvanično napustio svoju poziciju u klubu, te ju zamjenio sa pozicijom savjetnika, evidentno je da Mamić još uvijek upravlja Dinamom a i Hrvatskim nogometom. Poznata je činjenica da je Mamić jedan od najsposbnijih ljudi na svijetu kada su u pitanju prodaje igrača, a ovih dana je odbio ponudu Intera od 15 miliona eura, zahtijevajući čak 10 miliona više.

[su_live_koeficijenti]

Inter je želio u svojim redovima da vidjeti dva 20-godišnjaka, Filipa Benkovića i Borna Sosu, dva velika talenta Dinama i hrvatskog nogometa i kako stvari sada stoje, očigledno je da će Dinamo na njima zaraditi ogroman novac. Bez razmišljanja su odbili ponudu Intera, te su zahtijevali još više novca.

>> Objavljen raspored španjolskog prvenstva za predstojeću sezonu

Plan uprave Intera je bio da Benkovića dovedu odmah, te da zaigra u prvom timu Intera, dok bi Sosu na godinu dana posudili Sampdoriji. Taj plan im za sada nije uspjeo, te je pitanje da li će i uspjeti jer u Dinamu ne žele da prodaju ova dva igrača za tako mal iznos. Naime, uprava Dinama za Filipa Benkovića trenutno potražuje 15 miliona eura, što je velika razlika od onoga što je Inter ponudio za oba nogometaša u paketu.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!