NaslovnicaVijestiDirektor Chelseaja: Tottenham je proizveo samo jednog igrača, ostale su kupili!

Direktor Chelseaja: Tottenham je proizveo samo jednog igrača, ostale su kupili!

Tehnički direktor Chelseaja Michael Emenalo izjavio je da su sve priče o Tottenhamovoj mladoj akademiji potpuno smiješne, jer u trenutnom timu imaju samo jednog igrača kojeg su oni proizveli.

Tottenham je proizveo samo jednog igrača

Emenalo je naveo Harry Kanea kao jedinog igrača koji je došao iz mlađih uzrasta Spursa u prvi tim i imao veliki utjecaj, te dodao da Chelseajev problem proizvodnje maldih talenata nije veći od Tottenhamovog.

Direktor tima iz zapadnog Londona rekao je da su mnoge zvijezde u timu Tottenhama zapravo kupljene od drugih klubova, te da daju priliku nekim mlađim igračima prerano.

“Tottenham je proizveo samo jednog igrača, ostale su kupili. Imaju samo jednog ključnog igrača kojeg su proizveli, a to je Harry Kane”, rekao je Emenalo za Daily Mail.

“Kupili su Dele Allija, Erica Diera, Toma Carrolla, tako da su te priče o Tottenhamovim mladim igračima smiješne, jer imaju samo jednog igrača koji je ponikao u klubu.”

“Ovime pokušavam podsjetiti da nema samo Chelsea taj problem. Želimo biti strpljivi sa mladim igračima, jer treba čekati pravi trenutak.”

Chelsea se trenutno nalazi na desetom mjestu u Premier ligi, gdje zaostaje 24 boda za timom Mauricija Pochettina, te je ispao iz svih ostalih takmičenja ove sezone.

Međutim, njihov mladi tim je ponovo impresionirao, uspjeli su drugu uzastopnu sezonu osvojiti UEFA ligu mladih ranije ovog tjedna, a igrat će i u finalu FA Kupa za mlade protiv Manchester Cityja.

Otkako je klub preuzeo Guus Hiddink, mnogi mladi igrači su dobili priliku u prvom timu, a Ruben Loftus-Cheek je postao jedan od ključnih igrača u posljednje vrijeme, dok i Bertrand Traore igra sve češće.

S druge strane, Spursi u svom timu imaju mnogo engleskih talenata, uključujući Kanea, Allija i Diera, koji su impresionirali ove sezone. Kane i Alli su kombinovano postigli čak 34 premierligaška gola ove sezone.

Pochettinov tim je savladao Stoke City visokim rezultatom u ponedjeljak, te je sada na pet bodova zaostatka za vodećim Leicester Cityjem.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!