NaslovnicaVijestiDirektor potvrdio: Juventus je poslao ponudu za našeg napadača

Direktor potvrdio: Juventus je poslao ponudu za našeg napadača

Juventus je poslao ponudu za napadača Pescare Gianlucu Lapadulu, potvrdio je direktor kluba iz Serije B Giorgio Ripetto.

Juventus je poslao ponudu za našeg napadača

26-godišnji Lapadula je u impresivnoj formi u talijanskom drugom rangu ove sezone, gdje je postigao 24 i tako privukao pažnju mnogih velikih klubova, uključujući Juventus i novog prvaka Engleske Leicester City.

“Juventus je poslao ponudu za našeg napadača u januaru, a ujedno je poslao ponudu i za Gianlucu Caprarija”, Ripetto je rekao za Fotball Italiju.

“Međutim, posao nije završen jer je postojao interes i drugih klubova kao što su Napoli, Leicester i Genoa. Bologna je, kao i Juventus, pitala za obojicu igrača. Pregovore sa zainteresovanim stranama će održati predsjednik kluba.”

Lapadalula je jedan od najboljih igrača Serije B ove sezone, a prošlu sezonu je proveo na posudbi u Teramu, gdje je postigao 20 golova, nakon čega je stigao u Pescaru kao slobodan igrač, nakon što je raskinuo ugovor sa Parmom zbog bankrota kluba.

Svojim golovima ove sezone pomogao je timu da dođe do treće pozicije u Seriji B, ali čini se kako će već sljedeće sezone igrati u jednom od klubova iz Serije A ili Premier lige.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!