NaslovnicaVijestiDIVITE SE! Sir Alex Ferguson otkrio što sve u kući ima Cristiano...

DIVITE SE! Sir Alex Ferguson otkrio što sve u kući ima Cristiano Ronaldo

Kao što se i očekivalo, Cristiano Ronaldo ima suviše modernu kuću. Napadač Real Madrida zarađuje ogromne svote novaca stoga nije čudno što sve ima u svom vlasništvu. No, znate li kako izgleda unutrašnjost njegove kuće?

OIR_resizer

Ne morate se brinuti, upravo ćete saznati jer je sve otkrio bivši trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson. Rekao je legendarni Sir Alex kako će kuća “stvorena za najboljeg nogometaša na svijetu”.

“Nikada nisam upoznao nikoga poput njega, iskreno. Teretana zauzima pola ovog prostora u kojem se nalazim, ima sve unutra. Ima dva bazena; vrući i hladni. Ima hladnu sobu na temperaturi od -160 Celzijevih stupnjeva u koju ide na 10 minuta nakon svake utakmice.”

Život nogometaša…

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!