NaslovnicaVijestiDnevna ponuda: Što danas odigrati na kladionici?

Dnevna ponuda: Što danas odigrati na kladionici?

Dnevna ponuda na kladionici za danas je odlična. Pored jučerašnjeg nevjerojatnog 100% učinka, danas ćemo vam predstaviti još dva para koji bi mogli proći na listiću. Jedan par je iz engleske Premier lige, a drugi iz Serie A.

Dnevna ponuda

Watford – Manchester United | Premier liga

U nedelju će se igrati preostale četiri utakmice petog kola Premier lige, a u prvoj od njih će se sastati United i Watford. Poznati ‘Stršljeni’ zauzimaju deseto mjesto i imaju četiri boda, a veliki Manchester United je na četvrtom mjestu sa pet bodova više. Watford je imao bolji prolog, jer su pobijedili West Hama u gostima prošlog vikenda, dok su Crveni vragovi, nakon poraza od Manchester Cityja u prvenstvu, također izgubili od Feyenoorda na početku Europa lige prije tri dana. S druge strane, Manchester United je osvojio svaki od posljednjih deset međusobnih odnosa protiv Watforda.

[su_euro_soccer_bonus]

Kao što smo rekli u uvodu, United je osvojio deset prethodnih duela protiv Watforda, pa je sasvim realno očekivati da će se tradicija nastaviti na Vicerage Roadu u nedelju, pogotovo što Mourinhova ekipa ne smije dozvoliti da značajno zaostane u utrci za sami vrh Premier lige.

TIP: Pobjeda Manchester Uniteda

screenshot_17

UPLATI!

Inter – Juventus | Serie A

Nedeljni meč četvrtog kola je daleko zanimljiviji od onih koji su igrali u subotu. U ovom susretu se sastaju dva bivša europska prvaka i to u talijanskoj ligi, Inter i Juventus, iako je Stara dama iz Torina apsolutno nedodirljiva u talijanskoj ligi, dok se s druge strane Inter nije uspio plasirati u Ligu prvaka tri godine za redom. Međutim, njihov najnoviji susret završio je pobjedom Intera sa 3-0 kod kuće, a rezultat je bio identičan kao pobjeda Juventusa također kod kuće, tako da je pobjednik talijanskog kupa odlučen nakon jedanaesteraca, u kojim je Juve bio sretniji. Juventus je pobijedio kod kuće prošle sezone u prvenstvu sa 2-0, dok nije postigao gol na Guisepe Meazzi.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Iako je vladajući prvak Juventus u puno boljem stanju pred ovaj derbi Serie A, moramo imati na umu da je Inter uvijek dobro motiviran protiv Stare dame iz Torina, pa se ne bih iznenadio ako budu igrali svoj najbolji meč ove sezone.

TIP: Azijski hendikep +0,5 Inter

screenshot_18

UPLATI!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!