NaslovnicaVijestiDobra vijest za navijače Real Madrida uoči utakmice protiv PSG-a!

Dobra vijest za navijače Real Madrida uoči utakmice protiv PSG-a!

U utorak Real Madrid gostuje u Parizu u okviru osmine finala Lige prvaka gdje domaća momčad ima vrlo težak zadatak – zaustaviti momčad Zinedinea Zidanea, momčad koja je uzela zadnje dvije titule prvaka Europe i momčad koja nosi prednost od 3-1 iz prve utakmice.

Pariška momčad ne samo da ima zaostatak od 3-1 iz prve utakmice koja se igrala u Madridu već i ogroman hendikep što na raspolaganju nemaju najskupljeg igrača na svijetu. Naime, bogati PSG kupio je Neymara Juniora prethodno ljeto za 222 milijuna eura, a on se uoči najbitnije utakmice godine ozlijedi na 2 mjeseca. Zaista loša sreća za Unaija Emeryja.

[su_bet_builder]

No, tu nije nevoljama Unaija Emeryja. Još je 48 sati do utakmice protiv ‘kraljevskog kluba’, a drugi najskuplji igrač svijeta Kylian Mbappe za vikend nije trenirao zbog ozljede gležnja. Bez obzira što PSG ima nevjerojatan roster igrača u kojem će Neymara zamijeniti Angel Di Maria, igrač od 70 milijuna eura i što bi potencijalni izostanak Mbappea trebao nadomjestiti Julian Draxler – izostanak dva najskuplja igrača na svijetu itekako je hendikep.

No, Emery nije jedini koji ima glavobolje zbog ozljeđenih igrača. Zinedine Zidane također je na mukama jer Luka Modrić i Toni Kroos već dva tjedna nisu trenirali s momčadi, ali oni ipak ima pravo biti optimističan jer su Toni i Luka danas trenirali s ostatkom momčadi.

[su_live_koeficijenti]

Ukoliko se jedan od njih ne vrati ili možda čak i oba – igru će vodit Mateo Kovačić koji se u zadnjih nekoliko utakmica nametnuo Zidaneu zbog čega je Realov trener odlučio da odmori Hrvata u jučerašnjoj utakmici protiv Getafea. Mateo Kovačić ima znatno veće povjerenje kod Zidanea nego li njegova konkurencija – Ceballos i Llorente. Pitanje je samo u kakvoj će formaciji istrčati Real jer u zadnje vrijeme sve više igraju u formaciji 4-4-2 bez romba u sredini što znači da bi u sastav mogli Lucas Vasquez i Marco Asensio ili Gareth Bale, a na klupu Isco.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!